Hvem er Design Arkitekt?

Nystartet virksomhed med en garvet indretningsarkitekt bag roret

Om firmaet

Designer Arkitekten er et indretningsfirma med ekspertise inden for rådgivning i indretning af køkken, bad og garderobeløsninger. Design Arkitekt kan generelt håndtere alle indretningsprojekter, der findes i forbindelse med indretning for private eller erhverv.

Design Arkitekt består af mig - Christel Jermin Vejsnæs. Jeg er indretningsarkitekt med uddannelse fra indretningsakademiet.dk. Derudover har jeg en uddannelse som Farve & Stilkonsulent. Jeg har over 20 års erfaring i branchen, hvor jeg har arbejdet med indretning og styling af private hjem, samt butikker og showroom - med fokus på køkken og specialprojekter.

Specialløsninger i fokus

Jeg har en del erfaring med speciallavede møbler, blandt andet fra arbejde hos snedkere. Design Arkitekt har derfor et særlig godt samarbejde med snedkere, foruden bygningsarkitekter og producenter af custommade køkkeninventar. Specialløsningerne og specialopgaverne har altid været en stor fryd for mig at udføre. Det er altid underholdende og lærerigt at blive udfordret, specielt med så mange år i branchen.

Jeg ønsker at give mine kunder fornemmelsen af, at boligen, tager sig perfekt og enestående ud i forhold til rummets arkitektur.

Jeg sørger kort fortalt for løsninger, der giver dig følelsen af, at indretningen er helt perfekt og fungerer optimalt.

Telefonen er åben
kl. 10-17 på hverdage

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email Skriv venligst en email

Rum med personlighed og funktionalitet

Jeg lægger stor vægt på, at hus og rum passer sammen. Det er derudfra jeg arbejder - hvert projekt er unikt og hver bolig har sit eget liv. Når du opdager det selv, når du pludselig bliver interesseret i at give din bolig mere personlighed, helhed og funktionalitet, så har jeg gjort mit job til rigtigt.

Alle mennesker kan finde en indretning, der siger noget om deres personlighed og det liv, de lever i boligen. Det er mit job at hjælpe med at finde den bolig frem. Et bedre job findes ikke.

Jeg gør dine ideer
til virkelighed

Jeg kører
på Fyn og i Midtjylland