Valg af materialer til dit indretningsprojekt

Få konkret hjælp til valg af farver, bordplader, køkkenfronter og mange andre materialer

Valg af materialer

For en indretningsarkitekt er valget af materialer en kunstart, indretningsarkitekten gerne skulle mestre.

Rammerne kan du læse mere om under "Inspiration". Kort fortalt er de, at der skal være personlighed, helhed, fokus på detaljer og bolig før inventar. Sidste sætning er kodeordet her.

Valg af materialer er aldrig simpelt og aldrig konstant. Der skal helst være flere forskellige farver i samme rum, de skal have en balance og de skal kommunikere. Det betyder ikke, at du kan vælge tre farvekomponenter, som passer sammen fra klinker, træ og tapet og placerer det ind i et rum. Rummet og huset skal harmonere med farvevalg.

Jeg ønsker at give mine kunder fornemmelsen af, at boligen, tager sig perfekt og enestående ud i forhold til rummets arkitektur.

Jeg sørger kort fortalt for løsninger, der giver dig følelsen af, at indretningen er helt perfekt og fungerer optimalt.

Telefonen er åben
kl. 10-17 på hverdage

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email Skriv venligst en email

Materialerne skal passe til rummet

Design Arkitekt udvælger materialer til private og erhverv efter, hvad boligen eller projektet kræver. Et godt råd til farvekombinationer er, at du finder de farver, som kan kommunikere med hinanden i det rum, hvori det indgår. Den bedste måde at komme frem til farverne i materialet er ved at lege med farver. Det kan være farver på væggene, som bliver leget frem. Det kan desuden give boligen en dybere personlighed.

Inventar som bordplader, køkkenfronter og møbler udvælges på samme måde. Tænk på, hvordan funktionaliteten er, bliver og skal være. Tænk på, hvordan det passer med resten af boligen. Farven er én udfordring, jeres behov for funktionalitet, helhed og personlighed en helt anden. Sammen finder vi en løsning

Design Arkitekt går altid efter boligen først. Vi finder altid en løsning, jeg tvingen ikke nogen til at skille sig af med deres drømmemøbler. Det er dem, der giver hjemmet det personlige touch.

Jeg gør dine ideer
til virkelighed

Jeg kører
på Fyn og i Midtjylland