Indretningsstile og inspirationskilder

Leg med farver på væggene - det giver hjemmet personlighed

Inspiration

Jeg (Christel Jermin Vejsnæs) er indretningsarkitekten bag Design Arkitekt. Design Arkitekts indretningsstil er derfor min egen professionelle stil, som jeg har udarbejdet og forfinet gennem 20 års erfaring i branchen.

Min viden og erfaring er så bred, at jeg laver alle former for indretning af private hjem. Mit speciale er rådgivning i indretning af køkken, bad og garderobeløsninger, hvortil jeg - som i alle mine andre indretnings- og rådgivningsprojekter - tegner og udarbejder alle forslag selv - og fremvisning i 3D.

samtidig er jeg i tæt samarbejde med arkitekter, producenter af custommade inventar til hjemmet og snedkere. Så vi kan løse de praktiske opgaver sammen. Specialmøbler og -rum eller specielt køkkeninventar giver boligen en personlighed og gør den unik.

Selvom mit arbejde og inspirationskilder altid er i udvikling, kan du formentlig ane en rød tråd allerede. Projekterne skal have en personlig nerve - de skal have personlighed. Det bliver sjovere og mere underholdende for alle parter, når projektet betyder noget, når der er en vision, en drøm, som er unik og som der skal stræbes efter.

Udover at være uddannet indretningsarkitekt, har jeg også en farveteknisk uddannelse som stil og farve konsulent. Derfor henter jeg også en del inspiration i detaljer og farver. Her kan personlighed og helhed i boligen skabes med ret simple tiltag.

Til sidst er rummets arkitektur en vigtig del af mit arbejde. Inventar skal passe ind i huset og ikke omvendt. En bolig har sine muligheder for udfordringer, som skal udforskes, før inventaret kan bestemmes - huset og planløsningen kommer før inventaret.

Min indretningsstil og inspirationsskilde, kan koges ned til personlighed, ingen standardiseringer, funktionalitet, individualitet og behov.

Jeg ønsker at give mine kunder fornemmelsen af, at boligen, tager sig perfekt og enestående ud i forhold til rummets arkitektur.

Jeg sørger kort fortalt for løsninger, der giver dig følelsen af, at indretningen er helt perfekt og fungerer optimalt.

Telefonen er åben
kl. 10-17 på hverdage

Jeg gør dine ideer
til virkelighed

Jeg kører
på Fyn og i Midtjylland

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email Skriv venligst en email