Boligdrømmen bliver til virkelighed

Alle mennesker sidder med et brændende boligønske - gør dit ønske til virkelighed

Alt fra små til store projekter

Køkken, bad, vinrum, bryggers eller et helt hus. Design Arkitekt tilbyder hjælp til alle de boligindretningsprojekter, du kunne have. Det er både muligt at få hjælp til indretning af et enkelt rum og til, at få rådgivning til en stor og omfattende løsning, hvor jeg er med fra der hvor dine indretningsdrømme starter til drømmeboligen står færdig og klar til brug.

Mit job er kun i de færreste tilfælde at arbejde ud fra min egen fantasi, ideer og erfaring. Jeg bliver klogere hver dag sammen med mine kunder. Dine ønsker, planer og æstetik udfordrer min egen fantasi, og det er i det spænd, den bedste boligindretning skabes. Derfor giver det ingen mening, hvis jeg skulle kunne hjælpe med at indrette eller rådgive uden at være bekendt med dine inputs og tanker.

Rummene skal fungere som møbler

Dit hjem skal kunne bruges som et hjem med jord, sand, arbejde, madlavning, leg og larm. Hjemmet skal hjælpe livet med at leves og hjælpe alle dine behov med at blive mødt. Et upraktisk hjem, hvor rummenes, møblernes og inventarets funktioner er uklare, bliver brugen af dem det samme - uklar og ikke velfungerende.

Du kan tænke på det som, at køkkenet skal være et møbel. Det skal ikke kun være nydeligt og flot, men kunne tages i brug og imødekomme den brug, du kræver af det.

Jeg ønsker at give mine kunder fornemmelsen af, at boligen, tager sig perfekt og enestående ud i forhold til rummets arkitektur.

Jeg sørger kort fortalt for løsninger, der giver dig følelsen af, at indretningen er helt perfekt og fungerer optimalt.

Telefonen er åben
kl. 10-17 på hverdage

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email Skriv venligst en email

Inventar og materialer skal skabe sammenhæng

Helheden i hjemmet eller den røde tråd er også alfa og omega. Kan du se en tråd fra hoveddøren til badeværelset og ud i køkkenet? Hvis du ikke kan se en tråd og sammenhæng i farver og inventar, har du ikke opnået en bolig, der kan kommunikere en stil eller en personlighed.

Detaljerigdom betyder ikke, at der skal være mange ting eller indviklet indretning med specialmøbler. Det betyder, at de æstetiske detaljer, der er, skal være velovervejede og gennemtænkte - passe ind i helheden. Sådan skal dit drømmehjem indrettes.

Synes du om mine ideer til indretning og vil du gerne have hjælp til at skabe rum og sammenhæng i din bolig, så ring til mig på 20 28 16 19 eller udfyld min kontaktformular.

Jeg glæder mig til at høre om dine udfordringer med din indretning og hjælpe dig med at skabe et hjem med rum og sammenhæng.

Jeg gør dine ideer
til virkelighed

Jeg kører
på Fyn og i Midtjylland